Dinescu, hăituit de vânătorii olteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După două luni de la alegerea ca preşedinte al filialei Dolj a Asociaţiei Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi, Mircea Dinescu este contestat de colegi.

El este acuzat că a ajuns şef al AJVPS, deşi nu este membru al filialei.

„Mai mulţi dintre membrii vechi ai asociaţiei l-au contestat în instanţă pe domnul Dinescu, tocmai pentru că nu era membru la noi, dar ajunsese prin minune preşedinte. A fost o măgărie ce s-a întâmplat. Au fost unii care l-au băgat la înaintare, că are notorietate“, a declarat Cornel Panait, înlocuitorul lui Mircea Dinescu.

Potrivit acestuia, schimbarea poetului a fost votată în unanimitate. „Noi am fost chemaţi sâmbătă să votăm nişte articole pe statut nominal. Pe ordinea de zi se afla şi domnul Dinescu. S-a votat fără niciun fel de abţinere“, a declarat şi Ion Groza, membru AJVPS Dolj.

Reacţia poetului

Dinescu, membru al Acvila Bucureşti, susţine că mişcarea este motivată de alte interese şi că astăzi va participa la şedinţa consiliului de conducere.

„Există o echipă în jurul unui om de afaceri, al cărui nume nu vreau să-l pronunţ, care se pregăteşte să pună lăbuţa pe mai multe lacuri şi păduri din zonă. De când am fost numit la AJVPS Dolj, am fost curtat de astfel de oameni“, a declarat Mircea Dinescu.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite