Dinamoviştii şi rapidiştii, supravegheaţi şi în străinătate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful galeriei Rapidului, Gigi Corsicanu, liderul dinamoviştilor, Mihnea Ionescu, şi încă 68 de suporteri vor fi supravegheaţi la fiecare pas în timpul deplasărilor în Germania şi Olanda,

Şeful galeriei Rapidului, Gigi Corsicanu, liderul dinamoviştilor, Mihnea Ionescu, şi încă 68 de suporteri vor fi supravegheaţi la fiecare pas în timpul deplasărilor în Germania şi Olanda, unde se vor disputa meciurile dintre

Rapid şi Wolfsburg şi, respectiv, Dinamo cu NEC Nijmegen, în cadrul Cupei UEFA. Potrivit unor surse din cadrul Jandarmeriei, în atenţia forţelor de ordine se află 47 de dinamovişti şi 23 de rapidişti care se vor deplasa la aceste meciuri.

Ei au fost sancţionaţi de mai multe ori pentru comportament violent pe stadioanele româneşti şi au interdicţie de a participa la manifestările sportive din ţara noastră.

Mai mult, patru jandarmi români se vor deplasa la Wolfsburg, respectiv, Nijmegen, pentru a oferi sprijin autorităţilor din acestă ţară în legătură cu orice problemă legată de suporterii români. Autorităţile române au transmis deja o avertizare şi datele de identificare ale suporterilor "problemă" către forţele de ordine din Germania şi Olanda.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite