Sute de jandarmi s-au pregătit pentru Dinamo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sute de jandarmi s-au pregătit pentru Dinamo
Sute de jandarmi s-au pregătit pentru Dinamo

Forţele de ordine au demonstrat că pot interveni cu succes în cazul unui conflict

Întotdeauna partidele cu Dinamo au fost considerate de risc maxim. Tocmai de aceea, astăzi, în jur de 300 de jandarmi din Bănie au realizat o simulare la Complexul „Ion Oblemenco“, pentru a pregăti partida de sâmbătă. „Am încercat să imaginăm nişte situaţii care pota avea loc sâmbătă şi la care noi trebuie să intervenim. De exemplu, dacă suporterii sar peste poarta care separă stadionul de tribune, cum s-a întâmplat frecvent în ultima perioadă, jandarmii trebuie să ia atitudie. De asemenea, vom încerca să aplanăm posibilele altercaţii din timpul meciului“, a declarat lt. Cosmin Mirea, purtător de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobile din Craiova. La acţiune au participat şi suporterii Ştiinţei pentru a veni în sprijinul jandarmilor.

Fanii au fost controlaţi


„Firma de pază i-a verificat pe spectatorii prezenţi în tribună, pentru a vedea dacă deţin obiecte contondente. Sâmbătă trebuie să ne mobilizăm împreună cu poliţia. Ne aşteptăm la evenimente neprevăzute, la scandaluri şi chiar bătăi. Trebuie să fim pe baricade“, a afirmat lt. Cosmin Mirea.
Ultimul conflict al suporterilor cu jandarmii a fost în ultima etapă din campionatul trecut. Atunci fanii au rupt scaunele arenei, fiind nemulţumiţi de faptul că Universitatea a ratat prezenţa în cupele europene. Ştiinţa a pierdut acasă în faţa grupării FC Vaslui cu 1-0. Şi la partida precedentă cu Dinamo, disputată în luna aprilie a acestui an, forţele de ordine au avut probeleme, fiind nevoite să evacueze galeria „câinilor roşii“.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite