Dimineţile de toamnă de la Minovici sunt pline de surprize

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Astăzi, Vila cu Clopoţei din Strada Dr. N. Minovici, nr. 1 din Capitală, îşi deschide porţile pentru vizitatori, începând cu ora 10.00 Proiectul, intitulat sugestiv "Dimineaţă de

Astăzi, Vila cu Clopoţei din Strada Dr. N. Minovici, nr. 1 din Capitală, îşi deschide porţile pentru vizitatori, începând cu ora 10.00

Proiectul, intitulat sugestiv "Dimineaţă de toamnă la Minovici", organizat de Asociaţia Prietenii Muzeelor Minovici, face parte din proiectul de relansare a celor două muzee.

În cadrul evenimentului vor avea loc work-shopuri de pictură, desen cu elevi de la Şcoala de muzică şi arte plastice nr. 5.m, Şcoala nr. 56 "Hose Marti" şi Liceul de Arhitectură.

Studenţii de la Secţia de Peisagistică ai Institutului de Arhitectură şi Urbanism "Ion Mincu", sub coordonarea arhitectului Cerasela Crăciun, şi studenţii Departamentului Foto, Video, Procesare Computerizată a imaginii de la Universitatea Naţională de Arte, conduşi de Roxana Trestioreanu, lector universitar, sunt invitaţi la ateliere.

Studenţii anului II ai Departamentului de Modă al Universităţii Naţionale de Arte vor prezenta o colecţie de costume inedite create din materiale netradiţionale, sub îndrumarea Rucsandrei Unda Popp, conferenţiar universitar.

Din surprizele dimineţii de toamnă nu vor lipsi un moment teatral cu actorii Florina Cercel şi Virgil Ogăşanu, sau momente de muzică clasică cu două dintre membrele Orchestrei Radio: Lucia Rămureanu (oboi) şi Andreea Buzatu (pian). Administraţia Fondului Cultural Naţional a sprijinit financiar acest proiect. Programul evenimentului va dura până în jurul orei 14.00.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite