Oradea: Dezbatere publică pe tema serviciilor de apă și canalizare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oradea: Dezbatere publică pe tema serviciilor de apă și canalizare
Oradea: Dezbatere publică pe tema serviciilor de apă și canalizare

Orădenii sunt invitați, luni de la ora 10.00, la o dezbatere public pe tema Regulamentului serviciului de alimentare cu apă și canalizare.

Noul regulament obligă Compania de Apă Oradea la un set mai mare de analize pentru a crește calitatea apei furnizate consumatorilor. Clienții au noi drepturi, dar și obligații în baza noului regulament. Astfel, pentru obținerea avizului de branșare șa rețeaua de apă au nevoie și de ajutorul unui proiectant și de acordul proprietarilor din condomeniu (dacă sunt în această situație). În cazul în care se branșează pe chetuială proprie, compania îi va despăgubi în cel mult trei ani. Consumatorii depistați că s-au branșat fraudulos vor fi sancționați cu plata retroactivă pe un an a facturii la apă, la nivelul unui barem de 280 de litri de apă pe zip e persoană.

Utilizatorii care au sursă de alimentare cu apă proprie, dar deversează apele menajere în rețeaua public vor fi obligați să încheie contract cu Compania de Apă Oradea.Firmele vor fi obligate să asigure apa pentru respectarea normelor PSI din surse independente de sistemul public.
Regulamentul integral se află pe site-ul www.oradea.ro . Orădenii care vor să își spună părerea despre el și să aducă îmbunătățiri sunt așteptați mâine de la ora 10.00, la dezbaterea public.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite