Dezbatere pentru plăcuţele discordiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

ASTĂZI, ORA 09.00: Asociaţiile de locatari cer rediscutarea problemei plăcuţelor

Proiectul de hotărâre care prevede montarea plăcuţelor de identificare a străzilor se regăseşte pe ordinea de zi a şedinţei de consiliu.

Dacă proiectul, care prevede ca plăcuţele să fie în grija consiliilor de cartiere şi asociaţiilor de proprietari, va fi aprobat, aceştia vor fi nevoiţi să îşi monteze plăcuţele pe casă, fiind amendaţi cu 150 de lei dacă acestea sunt furate sau vandalizate.

„În primul rând, nu e normal să mă amendeze pe mine ca proprietar, dacă cineva trece pe stradă şi îmi rupe plăcuţa. Eu nu pot să mă asigur că nu îmi sparge cineva apartamentul sau maşina, dar mai că nu îmi ia plăcuţa”, a spus Petru Olariu, preşedintele Federaţiei Asociaţiilor de Locatari din Timişoara (FALT).

Alte nemulţumiri
Olariu cere şi ca plăcuţele să fie montate de societatea care administrează drumurile. „Ei ar trebui să le monteze la fiecare casă, nu să le distribuie prin consiliile de cartier”, a mai spus Olariu. Primăria nu dă înapoi şi montează plăcuţele doar pe spaţiul public. „Noi nu putem intra la fiecare în curte, iar amenzile sunt prevăzute pentru a crea o responsabilitate pentru aceste plăcuţe”, a spus şeful Direcţiei de Drumuri, Culiţă Chiş.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite