Şapte adolescenţi împuşcaţi într-o staţie de autobuz în Detroit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şapte adolescenţi împuşcaţi într-o staţie de autobuz în Detroit
Şapte adolescenţi împuşcaţi într-o staţie de autobuz în Detroit

Şapte adolescenţi au fost împuşcaţi, marţi, într-o staţie de autobuz în vestul oraşului Detroit, Michigan. Trei dintre tineri sunt în stare critică.

Atacul a avut loc în plină zi în apropierea unui liceu, într-un cartier renumit pentru reglările de conturi între bandele rivale. Doi bărbaţi mascaţi au deschis focul dintr-o camionetă şi apoi s-au făcut nevăzuţi, a declarat purtătorul de cuvânt al poliţiei din Detroit, citat de AFP.

"Doi bărbaţi necunoscuţi au ieşit dintr-o camionetă verde, s-au apropiat de un grup de persoane aflate în staţia de autobuz şi au deschis focul", a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei din Detroit, Dan Donakowski.

Mascaţii au coborât din autovehicul şi a întrebat de un anume puşti înainte de a deschide focul asupra întregului grup, a declarat şeful poliţiei locale, Roderick Grimes, anunţă USA Today.

Adolescenţii, patru băieţi şi trei fete, aveau vârste curpinse între 14 şi 17 ani, potrivit purtătorului de cuvânt al departamentului de poliţie din Detroit. Trei dintre tineri sunt în stare critică, a declarat el.

Un purtător de cuvânt al şcolii,  care oferă cursuri de vară în această perioadă, a declarat că nu ştiu nimic despre vreo dispută sau orice incident care ar putea avea legătură cu atacul armat, scrie New York Times.

Potrivit presei americane, acesta este al doilea atac armat în numai două săptămâni la liceul din Detroit. Poliţia se află pe urmele infractorilor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite