Detalii şocante despre clanul Clămparu: femei date pradă câinilor şi apoi tăiate în bucăţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O prostituată româncă în Casa de Campo/ Foto: El Pais
O prostituată româncă în Casa de Campo/ Foto: El Pais

Martorele protejate în procesul împotriva lui Cap de Porc, foste victime ale clanului acestuia, au dezvăluit amănunte înfiorătoare despre cruzimea lui Ion Clămparu şi despre tratamentul aplicat de acesta femeilor care nu i se supuneau.

Telefonul mobil pe care i l-au dat avea în agendă numărul lui "Papa", şeful întregului clan, care în fiecare zi oi suna pentru a afla câţi bani a câştigat în club. Ea îl cunoscuse personal pe Papa la puţin timp după ce a ajuns în Madrid, din România. La o terasă, "capul" bandei a scris pe bucăţele de hârtie numele celor şase fete care tocmai sosiseră în acea săptămână. Ulterior, fiecare din oamenii lui lua câte un bileţel pentru a vedea ce fată îi "corespunde". Începând din acel moment, era însărcinat cu controlul asupra acelei femei şi a câştigurilor sale ca prostituată.

Pepa, numele fictiv al acestei femei care a declarat ca martor protejat împotriva lui Ion Clămparu, numit şi "Cap de Porc" sau "Papa", a reuşit să scape, după ce a fost obligată să se prostitueze în Casa de Campo şi în bordeluri. Potrivit propriilor declaraţii, Pepa a aflat de la o colegă că Ion Clămparu îi înfipsese un cuţit în cap şi că a ucis şi ciopârţit alte două fete, ale căror corpuri au fost apoi aruncate pe câmp, în pungi de gunoi, scrie El Pais.

I-a smuls dinţii, i-a tăiat degetele şi a dat-o pradă câinilor înfometaţi

Dar nu doar o singură colegă i-a spus femeii despre ciopârţirea celor două femei. Potrivit declaraţiilor sale, însuşi Clămparu i-a povestit acest lucru, după două săptămâni, cine ştie dacă pentru a o teroriza sau pentru că era adevărat. Li s-a spus şi ei, dar şi altor fete, că dacă vor crea probleme vor sfârşi la fel ca cele două femei. În plus, Pepa a aflat că la casa de la ţară a lui Clămparu, din Mallorca, "legase o fată de un copac, pe care ulterior au sfâşiat-o câinii pe care îi ţinuse înfometaţi în vilă. Iar înainte să o lege de copac, femeii i-au fost smulşi dinţii şi i-au fost tăiate degetele". După ce femeia a fost ucisă de câini, a fost tăiată bucăţi şi aruncată, la fel, în pungi de plastic, pe câmp. Potrivit mărturiei femeii, Clămparu i-a spus că "s-a distrat pe cinste uitându-se cum o atacau câinii pe fată", pentru că "o merita". Peştele Pepei i-a arătat, apoi, acesteia o fotografie cu o tânără legată de mâini, cu ochii şi gura acoperite, pe un scaun. I-a spus că aceea era fata de care auzise.

Citeşte continuarea pe adevarul.es!

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite