Cazul din Deta: Poliţia a găsit maşina lui Bogdan Roman acasă la prietena sa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Maşina fiului cel mare al primarului din Deta, Bogdan Roman, dat în urmărire generală şi consemn la frontieră în urma conflictului de sâmbătă noapte din localitate, a fost găsită de poliţişti în spatele blocului din Timişoara în care locuieşte prietena sa, autoturismul fiind supus unei expertize.

Maşina a fost ridicată şi supusă unei expertize criminalistice.

Forţele de ordine fac percheziţii, la această oră, la locuinţele mai multor prieteni ai lui Bogdan Roman. Bogdan a fugit în urma scandalului din noaptea de sâmbătă spre duminică şi este căutat de poliţişti. Fiul cel mare al primarului este dat în urmărire naţională şi în consemn la frontieră. Pe numele acestuia a fost emis mandat de arestare pentru 30 de zile.

Trei tineri au fost înjunghiaţi, în urma conflictui izbucnit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe o terasă din centrul localităţii Deta. Agresorul a fost identificat ca fiind Bogdan Daniel Roman (31 de ani), fiul primarului din oraşul Deta, Petru Roman (PDL). Şi fratele acestuia, Călin Roman (27 de ani), a fost implicat în scandalul de la terasa din centrul oraşului Deta.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite