Destin tragic: mireasa n-a mai ajuns la nuntă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Destin tragic: mireasa n-a mai ajuns la nuntă
Destin tragic: mireasa n-a mai ajuns la nuntă

Rudele tinerei care a murit chiar în ziua nunţii sale au îmbrăcat hainele de doliu. Familiile Minea şi Anuţa din localitatea constănţeană Cobadin au îmbrăcat haine de doliu. Tragicul accident de maşină în care o mireasă şi-a pierdut viaţa a întristat o ţară întreagă.

Mai citeşte şi:

Mihaela Minea (23 de ani) din Cobadin a murit sâmbătă, pe drumul dintre Ciocârlia şi Cobadin, după ce şoferul care conducea maşina în care se afla tânăra a intrat într-o depăşire, deşi, spun martorii, nu avea timp suficient pentru a efectua manevra.

În acea dimineaţă, tânăra îşi botezase fetiţa de numai două luni. Seara, ea urma să-şi întâmpine invitaţii la petrecerea organizată la Hotelul Ambasador din staţiunea Mamaia. Nu a mai apucat.Mihaela şi Iulian făcuseră cununia civilă în urmă cu trei luni.

A murit cu voalul pe cap

Pe strada fetei din localitatea Cobadin s-a aşternut liniştea. Vecinilor nu le vine să creadă ce s-a întâmplat, mai ales că unii dintre ei erau invitaţi la nunta ei. „A murit cu voalul pe cap, iar acum o s-o îmbrace în mireasă. Ne pregătiserăm foarte bine pentru nunta asta. Stabilisem că soacra-mare merge cu noi, cu maşina... Nici nu putem să ne revenim după vestea asta tristă“, povesteşte o vecină a familiei.

„Era o fată bună. Este de necrezut ce soartă a avut copilul ăsta!“, spune Elena Plejan (60 de ani), vecină cu familia Mihaelei.

Mama tinerei este plecată la muncă în Spania şi nu ar fi ajuns la petrecerea de nuntă a fiicei sale. Rudele spun că femeia a fost anunţată de tragedia petrecută în familie şi că, în cel mai scurt timp, aceasta va reveni în ţară.

„Era foarte fericită“

Nuntaşii şi familia fetei, care ar fi trebuit să servească ciorba de potroace, se aflau ieri la morgă pentru a lua acasă trupul Mihaelei. Iulian Minea, soţul tinerei, venise la morgă să-şi ia soţia. Îşi va petrece iubita la groapă în aceeaşi rochie albă cu care ar fi trebuit s-o ducă la altar pentru a o lua de soţie.  Mihaela şi Iulian locuiau împreună de doi ani. Iniţial, ei plănuiseră să facă nunta anul trecut, însă nu au mai reuşit acest lucru deoarece tatăl lui Iulian s-a stins din viaţă.

„Acum era foarte fericită. Avea un copil, urma să se mărite, avea tot ce îşi dorea. Nu îmi vine să cred că acum nu mai e. Nu îmi vine să cred că acum nu mai e. Am mai rămas doar eu şi fratele meu şi sperăm ca nepoţica noastră să moştenească din trăsăturile ei, ca să ne amintească mereu de ea“, spune cu lacrimi în ochi fratele Mihaelei, Eugen Anuţa.Mihaela Minea va fi înmormântată în cursul acestei dimineţi, la cimitirul din localitatea Cobadin.

image

Mihaela, într-o fotografie din albumul familiei

Salonul era încă pregătit

Familia plătise în avans 2.500 de lei la restaurantul la care urma să aibă loc petrecerea de nuntă. Chiar şi a doua zi după accident, decorul din salon era neatins, iar mesele rămăseseră pregătite pentru invitaţi. Familiile celor doi tineri erau prea răvăşite ca să se mai gândească la meniul pregătit. Reprezentanţii hotelului susţin că banii plătiţi în avans vor fi returnaţi familiei.

„Cununia, înainte de botez, nu după“

Preoţii condamnă faptul că cei doi tineri au vrut să se căsătorească religios la trei luni după cununia civilă şi abia după ce în viaţa lor a apărut un copil.

„Este anormal să intri în viaţă contra rânduielilor fireşti. Cununia se face înainte de botez, nu după. Nu poţi să trăieşti fără binecuvântarea lui Dumnezeu, pentru că este un risc. Creştinismul are legătură directă cu stilul de viaţă, nu poţi să trăieşti împotriva felului în care eşti proiectat. Căsătoria civilă este un simplu act, o relaţie juridică, pe când cununia este un legământ în faţa Domnului“, declară preotul Eugen Tănăsescu, de la Arhiepiscopia Tomisului.

CITEŞTE ŞI:

 Weekend însângerat pe şoselele braşovene

Teribilism criminal: A murit la 17 ani conducând fără permis şi fără cască o motocicletă neînmatriculată

VIDEO Fiica unui fost poliţist a fost filmată în timp ce gonea cu 200 de km/h pe motocicletă
Un taximetrist şi-a pierdut viaţa, după ce a fost lovit în plin de un şofer care a adormit la volan (Galerie foto)
Poliţiştii extind cercetările în cazul motociclistului care a murit în condiţii suspecte

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite