Desant chinezesc la „Adevărul”!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Peter L. Imre în dialog cu înalţii oaspeţi chinezi
Peter L. Imre în dialog cu înalţii oaspeţi chinezi

O delegaţie a „Ziarului Poporului”, organ al Comitetului Central al Partidului Comunist Chinez, a vizitat joi sediul central al trustului Adevărul Holding, într-un fructuos schimb de experienţă.

Delegaţia „Ziarului Poporului”, principalul cotidian din China, a fost condusă de Wu Hengquan, editorul-şef al publicaţiei care tipăreşte 2.800.000 de exemplare în fiecare zi. Tovarăşul Wu are şi rang de ministru. Acesta a vizitat Adevărul Holding alături de colegii săi Gong Dafa, director al departamentului de artă şi literatură al cotidianului, Ding Wei, coordonatorul departamentului de ştiri, Wang Suning, directoare-generală adjunctă a departamentului de ştiri politice şi culturale, Zhang Qiang, secretar al editorului-şef, şi tânăra tovarăşă Chen Xingxing, editor la departamentul de editare generală.

La vizita prietenească a participat şi Excelenţa Sa Ambasadorul Republicii Populare Chineze la Bucureşti, Liu Zengwen. Traducerea a fost asigurată de Zhang Yichang. Oaspeţii au fost primiţi călduros de însuşi directorul general de la Adevărul Holding, Peter L. Imre. Convorbirile au fost unanim apreciate drept rodnice şi deschid o reală punte de comunicare între presa din ţara noastră şi cea din ţara prietenă - Republica Populară Chineză.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite