Deputatul Liana Dumitrescu are o boală cerebrală rară

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Starea deputatului Liana Dumitrescu (38 de ani) este în continuare foarte gravă, suferind de o boală cerebrală rară, cu evoluţie fulminantă sub tratament. Acesta este şi motivul pentru care a fost imposibil transferul într-o altă clinică, funcţiile vitale fiind susţinute cu ajutorul aparatelor, a declarat, miercuri, managerul Spitalului Elias.

"Este vorba de o boală acută mai rară. Tot ceea ce s-a făcut în Spitalul Elias este în conformitate cu ghidurile internaţionale. Am făcut şi facem un efort enorm pentru viaţa acestei tinere. A fost consultată de mai multe echipe de specialişti, iar analizele s-au făcut atât în ţară, cât şi în străinătate", a spus managerul Spitalului Elias, profesorul Doina Dimulescu, citată de Mediafax.

Potrivit acesteia, de la internarea Lianei Dumitrescu în Spitalul Elias, în 18 ianuarie, boala a avut o evoluţie extrem de gravă. Doina Dimulescu a precizat că mai multe informaţii despre numele bolii de care suferă deputatul Liana Dumitrescu şi modul în care aceasta se manifestă nu pot fi făcute publice.

"Boala a căzut ca un trăznet. Am aproape 40 de ani de carieră şi pot spune că am întâlnit patru, cel mult cinci cazuri cu o evoluţie fulminantă sub tratament", a spus profesorul  Ovidiu Băjenaru, şeful Clinicii de neurologie de la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, care a fost solicitat să facă parte din echipa care o consultă pe Liana Dumitrescu.

Liana Dumitrescu, care reprezintă etnia macedoneană în Parlament, a mers în 18 ianuarie la Spitalul Elias acuzând dureri puternice de cap, iar starea sa s-a agravat în orele următoare.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite