Depeche Mode la Iaşi, gogoriţa Primăriei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Impresarii consideră o glumă proiectul lansat de şefii Primăriei Iaşi, privind organizarea unui concert cu o trupă internaţională. "Aşa cum am promis, vrem să aducem Depeche Mode,

Impresarii consideră o glumă proiectul lansat de şefii Primăriei Iaşi, privind organizarea unui concert cu o trupă internaţională.

"Aşa cum am promis, vrem să aducem Depeche Mode, trupa cea mai votată de ieşeni, pe site-ul municipalităţii", a declarat Cosmin Coman, director executiv în cadrul Primăriei. Concertul este programat pe 11 octombrie, de Sărbătorile Iaşiului.

100% nu vor veni

Organizatorii de concerte spun că negocierile cu trupele renumite pot dura şi un an. "100% nu va veni Depeche Mode la Iaşi, pentru că nu mai are programate turnee o vreme", a spus Florin Itu, impresar la firma Emagic, care a adus formaţia britanică la Bucureşti.

"Am auzit şi eu despre intenţia edililor ieşeni şi am râs. Este 99,99% imposibil. Primăria Iaşi ar trebui să aloce cel puţin 2 milioane de euro ca să stea la discuţii", spune şi Cristian Busuioc, impresar la One Event. Bugetul total alocat în acest an pentru Sărbătorile Iaşiului depăşeşte 500.000 de euro.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite