Demitere la Spitalul Municipal Arad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Managerul Spitalului Municipal Arad, Carmen Lucuţa, a fost demis în urma unui control al Ministerului Sănătăţii. Controlul a fost dispus după ce presa a relatat că la Sanatoriul TBC Bulci,

Managerul Spitalului Municipal Arad, Carmen Lucuţa, a fost demis în urma unui control al Ministerului Sănătăţii. Controlul a fost dispus după ce presa a relatat că la Sanatoriul TBC Bulci, unitate din subordinea Spitalului Municipal, 26 de bolnavi nu aveau mâncare.

Angajaţii spitalului au cumpărat din banii lor alimente pentru pacienţi. Bolnavilor li s-a recomandat să îşi cumpere singuri alimente.

A recunoscut datoriile

Lucuţa a recunoscut că spitalul avea datorii către firma de catering. Conducerea Autorităţii de Sănătate Publică Arad a spus că rezultatele controlului efectuat la Spitalul Municipal nu vor fi date publicităţii.

Până la organizarea unui concurs pentru ocuparea postului, conducerea spitalului va fi asigurată de Teodora Olariu. După emiterea ordinului de demitere Carmen Lucuţa a refuzat să facă orice comentarii şi a spus doar că nu a văzut documentul.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite