Dedicaţii de zeci de milioane la botezul nepoatei lui Bercea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sandu Anghel, alias Bercea Mondial, a făcut chef mare pentru nepoata Mercedeza

Cu mic, cu mare, Sandu Anghel, alias Bercea Mondial, şi-a adunat 400 de rude şi prieteni ca să o sărbătorească aşa cum se cuvine pe micuţa Mercedeza, fetiţa fiului său Ambasador. „Bogăţie şi noroc“ îi urau invitaţii veniţi din toată ţara. Iar ploaia care nu a încetat să cadă până spre dimineaţă pare să arate că micuţa nu va duce lipsă de bani.
La numai trei luni, Mercedeza a primit zeci de bijuterii de aur, dar şi o zestre de 200 de mahmudele. De pe lista de cadouri nu lipsesc o vilă mare şi o maşină. „E o mândrie mare, o bucurie. E prima nepoată şi i-am dat o vilă mare, o salbă şi o Skoda argintie“, a spus Fănica, nevasta lui Bercea.
Fericită foc era şi Izaura, mama micuţei, care şi-a dorit un copil din prima clipă când l-a cunoscut pe Ambasador. „Ne-am iubit mult şi ne-am dorit un copil. Este dragostea mea“, a spus tânăra de 19 ani. „Păi, şi io o iubesc. Cum să nu. Pentru ea las tot, casă, mamă, tată. Şi fetii mele o să-i fac avere mare“, a spus Ambasador, de 19 ani.
Pentru micuţa Mercedeza, bunicul Bercea i-a adus pe cei mai mari manelişti, Adrian Minune şi Florin Salam, care i-au ridicat de la mese pe toţi şi i-au făcut să arunce cu bani. Frezaţi, aranjaţi la patru ace, rromii nu s-au sfiit să îşi facă dedicaţii de milioane de lei, arătându-şi în acest fel bogăţia şi puterea. „De la Bercea pentru Vilifort, 4 milioane, 5 milioane, 6 milioane, 7 milioane, 8 milioane“, ţipa Florin Salam, iar dedicaţiile veneau una după alta. Multe dintre cântecele maneliştilor îi erau dedicate gazdei şi vieţii lui tumultoase.

Pirandele şi-au etalat bogăţiile


Dacă bărbaţii au lansat o nouă modă, cea a ochelarilor puşi pe ceafă, pirandele şi-au etalat bijuteriile de mii de euro. „Păi, am colierul ăsta şi cerceii de 10 mii de euro, lănţicul asta din aur şi smaralde de 5 mii de euro. Sunt din America aduse. Rochia o am din India, am dat 1.500 de euro pe ea“, a spus Sinceritatea, nevasta lui Voicu, mare interlop din Craiova şi sora lui Vilifort. Tiligrama şi Formaţia, fetele lui Bercea au fost gătite nevoie mare. „Nu ştiu cât a costat rochia, că mi-a cumpărat-o tata, dar a fost sigur foarte scumpă“, a spus Tiligrama, de 15 ani.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite