Daţi afară pentru că nu trăiau doar din salariu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristina Trăilă, preşedinte ANRMAP
Cristina Trăilă, preşedinte ANRMAP

Doi angajaţi ai ANRMAP au fost concediaţi în ultimii ani din cauză că asupra lor plana suspiciunea că nu ar trăi exclusiv din salariul de bugetar.

Afirmaţia  fost făcută luni, într-o conferinţă de presă, de către preşedintele Autorităţii Naţionale de Reglementare şi Monitorizare a Achiziţiilor Publice (ANRMAP), Cristina Trăilă.

Toate cele şase licitaţii anunţate azi, întoarse pentru probleme

Cristina Trăilă a anunţat că ANRMAP a început de luni verificarea conformităţii, nu doar existenţa actelor, cu legislaţia în domeniul achiziţiilor publice a întregii documentaţii a tuturor procedurilor de licitaţie, înainte de publicarea acestora pe SEAP, derulându-şi astfel funcţia de prevenţie stabilită prin HG 801/2011.

Cristina Trăilă a menţionat că din cele şase documentaţii de licitaţii transmise luni dimineaţă spre publicare prin SEAP şi verificate de inspectorii ANRMAP, în cazul uneia dintre ele, organizată de Spitalul Judeţean de Urgenţă Botoşani, pentru cumpărarea de materiale sanitare pentru osteosinteză, s-a luat decizia respingerii şi trimiterii înapoi a documentaţiei pentru a se corecta în conformitate cu legea.

Surse, citate de Mediafax, afirmă însă că toate cele şase licitaţii anunţate în SEAP luni au fost începute incorect, actele fiind în neregulă şi urmând să fie "întoarse" de inspectorii ANRMAP la beneficiari pentru modificări.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite