Daniela Condurache urcă în grad

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cântăreaţa de muzică populară Daniela Condurache a fost avansată, ieri, la gradul de agent-şef principal, într-o ceremonie prilejuită de Ziua Poliţiei. Moldoveanca face parte de opt ani din Ansamblul Folcloric al Ministerului Administraţiei şi Internelor şi are acum cel mai mare grad pe care îl poate primi un agent de poliţie.

Şefii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani i-au subliniat meritele solistei, care nu a luat parte la ceremonie.

„Decizia a fost luată de şefii IPJ datorită rezultatelor profesionale deosebite înregistrate în ultimii ani. Mai mult, cântăreaţa nu a avut abateri disciplinare şi nu a fost sancţionată”, a declarat comisarul Manuela Ieremie, purtător de cuvânt al Poliţiei Botoşani. Aceasta a precizat că, de când este angajata Poliţiei, Daniela Condurache nu s-a implicat în activitatea de combaterea a infracţiunilor.

Alături de cântăreaţa de muzică populară, alţi 104 agenţi şi 45 de ofiţeri au fost avansaţi la termen. Opt ofiţeri au fost avansaţi înainte de termen pentru merite deosebite. La manifestările prilejuite de Ziua Poliţiei Române organizate la Botoşani a participat şi o delegaţie a Poliţiei Ucrainene condusă de şeful Biroului Interpol Cernăuţi, colonelul Alexei Andrieş.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite