Dan Diaconescu vrea să aducă prostimea la putere: va colabora cu opt partide, numai să intre în alegeri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dan Diaconescu a declarat că formaţiunea pe care o conduce s-a apropiat de opt partide cu care va colabora in cazul în care cererea de înregistrare a Partidului Poporului va fi respinsă din nou.

Preşedintele Partidului Poporului şi-a făcut un plan de rezervă în cazul în care Curtea de Apel va respinge din nou, în 17 august, cererea de înregistrare a formaţiunii sale.

Partidul său s-a apropiat de opt formaţiuni, care vor fi ulterior absorbite de PP, pentru a reprezenta o modalitate de a intra în alegeri.

"Avem o apropiere fată de opt partide. Avem cu Partidul Romania Europeană, cu PIN si alte formaţiuni. Sunt colaborari care intra în vigoare numai dacă în data de 17 august vom fi din nou respinşi la Curtea de Apel. Mergem pe cont propriu şi absorbim aceste formaţiuni care s-au anuntat alături de noi. Dacă suntem respinşi, vom apela la una din aceste formaţiuni sau la mai multe, vom incerca să le schimbam denumirea în Partidul Poporului", a declarat Dan Diaconescu, la Realitatea Tv.

Patronul OTV îi primeste cu braţele deschise în formaţiunea sa de stanga pe toţi cei care sunt contra Traian Basescu si a PDL-ului, fiind exclusă orice colaborare cu acest partid.

"Încercăm să-i coalizam pe toti cei de stanga, oameni amărâţi, nevoiaşi (...) E momentul să ne unim şi să ne încercam şi noi şansa, să venim şi noi, prostimea, cum se zice, la putere", a declarat Diaconescu.

Află pe forbes.ro ce afaceri are Dan Diaconescu şi la ce sumă a fost evaluat în Top 500 Miliardari

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite