Dan Diaconescu vorbeşte iar: "Mi se fabrică noi dosare şi martorii sunt influenţaţi"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La câteva ore după ce procurorii DNA i-au adus la cunoştinţă lui Dan Diaconescu că i-au prelungit interdicţia de a părăsi ţara pentru că şi-ar fi manifestat public dezacordul faţă de acuzaţiile care i se aduc, patronul OTV a apărut iar la Realitatea TV, unde a spus că martorii au fost intimidaţi şi influenţaţi.

Dan Diaconescu a arătat un document în care se specifica că interdicţia de a părăsi ţara a fost prelungită pentru că "a avut o conduită nefavorabilă la OTV şi Realitatea Tv".

Totodată, patronul OTV a spus că martorii săi sunt ameninţaţi şi intimidaţi. "Mi se fabrică noi dosare şi martorii sunt influenţaţi. În unele dosare pe care mi le fac de câţiva ani, martorii sunt ameninţaţi şi intimidaţi. Pot susţine aceste infirmaţii cu înregistrările din sediul DNA, pe care o să le obţinem", a afirmat Dan Diaconescu.

Potrivit acestuia, martorii au fost ameninţaţi cu puşcăria, iar o avocată care a făcut cunoscute aceste lucruri în faţa instanţei a fost la rândul ei ameninţată.

"Unul din procurorii care mă anchetează a spus că el se va sesiza, în premieră, împotriva postului de televiziune, Realitatea Tv sau OTV. Astfel, postul de televiziune va fi încătuşat", a adăugat el.

Patronul OTV a mai spus că "aceste două dosare, închise 2005, care au fost redeschise acum, erau nişte glume proaste".

În final, el a afirmat că respectă legislaţia românească, şi "imediat cum va fi lăsat să vorbească" va da şi numele politicienilor cu care are relaţii.

În 23 iunie, realizatorii OTV Dan Diaconescu şi Doru Pârv au fost arestaţi pentru şantaj, însă în 25 iunie, Tribunalul Bucureşti, judecând contestaţia celor doi realizatori TV, a decis punerea în libertate a lui Dan Diaconescu, dar menţinerea în arest preventiv a lui Doru Pârv.

Lui Dan Diaconescu i s-au impus o serie de interdicţii, inclusiv de a vorbi pe postul de televiziune despre caz.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite