VIDEO - FOTO Cum arăta maşina lui Diaconescu după ce a fost scoasă din Dâmboviţa! Ce spune patronul OTV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patronul OTV, Dan Diaconescu, a cărui maşină de lux a ajuns noaptea trecută în râul Dâmboviţa, afirmă că un şofer de la postul său de televiziune a luat autoturismul "să îi bage benzină şi să repare o problemă la un scaun".

"Luase maşina să îi bage benzină şi să repare ceva la un scaun. În dreapta şoferului era un apropiat al acestuia. Eu nu-l cunosc direct", a spus Dan Diaconescu, citat de Mediafax.

Maşina lui Dan Diaconescu a fost scoasă din apă cu macaraua / Foto: Captură tv Automobilul de lux al lui Dan Diaconescu Maşina lui Dan Diaconescu a fost scoasă din apă cu macaraua / Foto: Captură tv

Dă click pe imagini pentru fotogalerie!

Patronul OTV susţine că din informaţiile pe care le deţine, şoferul ar fi încercat să evite o altă maşină al cărei conducător auto ar fi încercat să intre în autoturismul lui. "Era ora 3.00 dimineaţa şi se presupunea că eu ar trebui să fiu în maşină", a mai spus Diaconescu.

Potrivit acestuia, maşina este în prezent "un ghem de fiare", având daune totale.

Dan Diaconescu a adăugat că autoturismul era asigurat, însă nu a precizat la ce firmă şi pentru ce sumă era făcută asigurarea.

Maşina de 150.000 de euro a patronului OTV Dan Diaconescu a ajuns în apele Dâmboviţei, din Capitală, după ce şoferul a pierdut controlul volanului din cauza vitezei foarte mari. Vezi aici mai multe detalii!

image
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite