Dan Voiculescu, reclamat la Parchet pentru fals în declaraţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vicepreşedintele Senatului şi preşedintele fondator al Partidului Conservator,  Dan Voiculescu, a fost reclamat pentru fals în declaraţie, la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, după verdictul instanţei supreme prin care s-a confirmat colaborarea cu fost Securitate a politicianului, fapt negat de acesta.

Potrivit Biroului de presă al Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, o persoană fizică a depus plângere împotriva lui Dan Voiculescu referitoare la declaraţia pe care dat-o de necolaborare cu fosta Securitate.

Judecătorii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie (ICCJ) au decis, irevocabil, pe 10 martie, că Dan Voiculescu, a colaborat cu fosta Securitate, sub numele conspirativ "Felix". ICCJ a respins recursul lui Voiculescu împotriva deciziei inferioare.

CNSAS a decis, în august 2006, că Dan Voiculescu a colaborat cu fosta Securitate, în sensul de poliţie politică, numele conspirativ fiind "Felix", dar Voiculescu a contestat, ulterior, această soluţie la Curtea de Apel Bucureşti.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite