Incendiu cu pagube de 35.000 de lei la casa subrefectului de Dâmboviţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incendiu cu pagube de 35.000 de lei la casa subrefectului de Dâmboviţa
Incendiu cu pagube de 35.000 de lei la casa subrefectului de Dâmboviţa

Un incendiu a izbucnit, în noaptea de luni spre marţi, din cauza unui scurtcircuit, la casa sorei subprefectului de Dâmboviţa, Dan Iacobuță, din Găeşti, flăcările extinzându-se şi la casa acestuia, transmite NewsIn.

Cinci autospeciale ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa au intervenit pentru stingerea incendiului declanşat cu câteva minute înainte de ora 2.00, la casa sorei subprefectului şi apoi s-a extins şi la imobilul în care locuieşte Dan Iacobuţă. Aproape patru ore a durat intervenţia la cele două imobile alăturate. Din primele cercetări reiese că inceniul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit la instalaţia electrică.

“Incendiul a fost anunţat la ora 1.50, iar intervenţia a durat aproape patru ore. Pompierii s-au retras la ora 7.00 de la locul intervenţiei. Se pare că incendiul a pornit de la o defecţiune la instalaţia electrică din casa sorei subprefectului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dâmboviţa, Eduard Ţelea.

Pagubele produse la cele două case se ridică, potrivit pompierilor, la 35.000 de lei, iar bunurile salvate valorează 700.000 de lei. Au ars 340 de metri pătraţi de acoperiş şi etajul de la cele două imobile.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite