„Dădaca“ Fran, acasă în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actriţa americană Fran Drescher, care a împlinit ieri 51 de ani, a susţinut o conferinţă de presă în calitate de emisar al Statelor Unite în lume şi va aprinde în această seară lumina

Actriţa americană Fran Drescher, care a împlinit ieri 51 de ani, a susţinut o conferinţă de presă în calitate de emisar al Statelor Unite în lume şi va aprinde în această seară lumina roz, simbolul luptei împotriva cancerului mamar, care va ilumina Arcul de Triumf.

Strănepoată a unei românce din Focşani, Fran Drescher a venit în România pentru a vorbi despre prevenirea cancerului şi despre atenţia pe care femeile trebuie să o acorde sănătăţii în general.

 “După trei generaţii, eu vin aici în calitate de emisar al Statelor Unire şi mă simt ca acasă”, declară actriţa. Dădaca a vorbit despre misiunea pe care o are în  România, Ungaria, Kosovo şi Polonia şi a spus că a ales să facă prima vizită aici pentru că “este din România”.

Fran este supravieţuitoarea unei forme de cancer ovarian care i-a fost diagnosticat foarte greu. Din aceste motive ea a început să se implice în această problemă şi a scris o carte care să le ajute pe femei să preîntâmpine un eventual cancer.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite