Angajaţi ai DSP au furat de la copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea Direcţiei de Sănătate Publică Olt a demarat o anchetă internă

În loc să distribuie pachetele cu obiecte sanitare elevilor săraci din judeţ, în cadrul unei campanii, 50 de angajaţi ai DSP Olt le-au oprit pentru copiii lor. Chiar dacă un astfel de pachet nu costă mai mult de 15 lei, medicii nu s-au îndurat să le dea pe toate copiilor săraci. „S-au distribuit materiale promoţionale salariaţilor DSP, în special femeilor care au copii şcolari. Campania se poate face atât în şcoli, dar nu este niciun impediment dacă angajaţii primesc şi ei pachete, nu scrie nicăieri în lege că nu au voie să facă asta“, a explicat dr. Graţiela Broboană, purtătoarea de cuvânt a DSP Olt.

Pachetele au costat 3.200 de lei

Dr. Marinela Madan, director adjunct în cadrul DSP Olt, a recunoscut că angajaţii şi-au oprit pachete. Conducerea instituţiei va face o anchetă internă pentru a vedea dacă medicii sunt vinovaţi. „Aproximativ 50 de pacheţele au mers la angajaţii DSP care au copii cu vârste cuprinse între 7-10 ani, acesta fiind grupul ţintă al campaniei. Restul pachetelor au ajuns la elevii din mediul rural“, a precizat dr. Madan.
DSP Olt a derulat luna aceasta campania „Promovarea regulilor de igienă“. „S-au achiziţionat 300 de pachete cu pastă şi periuţă de dinţi pentru copii şi o jucărioară sub formă de clepsidră, un săpun şi un şampon. 32 de milioane au costat toate“, a spus dr. Madan. Celelalte 250 de pachete au ajuns la copiii din şase şcoli din judeţ.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite