DNA: „Vasile Avram a transformat partidele de fotbal într-o loterie”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful CCA Vasile Avram prin prisma funcţiei sale de a desemna arbitrii de fotbal după bunul său plac a transformat programul partidelor de fotbal într-o loterie şi un instrument la mâna arbitrilor, susţin procurorii DNA.

UPDATE 17.21 Avram i-a făcut nunta fiului cu vinul primit şpagă de la Ţerbea

Omul de afaceri Ion-Sorin Ţerbea i-a adus şefului CCA Vasile Avram, vinul pentru oaspeţii de la nunta fiului acestuia Marius Avram. Potrivit DNA, acest lucru este probat de interceptările convorbirilor telefonice şi nu a fost infirmat de niciunul dintre cei arestaţi. Vezi aici detalii!

UPDATE 16:56 Vasile Avram: "N-am luat niciun ban!"

În apărarea sa, şeful arbitrilor Vasile Avram a invocat în faţa judecătorilor că nu a primit nicio sumă de bani, niciun plic, iar în momentul coborârii în Bucureşti nu a luat din elicopter decât mapa personală, iar mulţumirile exprimate cu ocazia ultimei convorbiri erau pentru facilitatea transportului cu elicopterul. Vezi aici detalii!

Despre omul de afaceri Ion-Sorin Ţerbea procurorii DNA susţin că acesta este „omul din umbră” al echipei de fotbal Tg. Mureş.

Potrivit Tribunalului, cuantumul sumei exacte remise cu titlul de mită reiese din transcrierile convorbirii telefonice, din 21 mai 2011 ora 17.06, dintre Ion-Sorin Ţerbea şi recepţionerul Vasile Chiorean. Potrivit transcrierii, Vasile Chiorean confirmă că a numărat suma de 19.000 euro, iar Ion-Sorin Ţerbea îi solicită să îi împacheteze frumos, ca un cadou.

„Aceste interceptări, coroborate cu declaraţiile lui Vasile Chiorean  date la momentul audierii în faţa organelor de urmărire penală, declaraţii în cadrul cărora relatează că a remis un plic către pilotul Nicolae Iacobescu şi precizează că nu a respectat recomandarea Ion-Sorin Ţerbea. Întrucât deja predase plicul către pilotul elicopterului, confirmă actul material al transmiterii sumei în cauză către Vasile Avram”, susţin judecătorii de la Tribunalul Bucureşti.




Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite