ÎCCJ va judeca marţi cererea de arestare a lui Cătălin Voicu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătălin Voicu
Cătălin Voicu

Procurorii anticorupţie au depus la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie cererea de arestare preventivă a senatorului PSD, Cătălin Voicu, solicitarea survenind avizului Senatului de încuviinţare a măsurii preventive, informează Mediafax.

UPDATE: Cererea de arestare preventivă a senatorului Cătălin Voicu va fi judecată marţi de magistraţii de la ÎCCJ.

Magistraţii de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) urmează să stabilească termenul de judecată pentru soluţionarea cererii procurorilor anticorupţie.

Senatorul Cătălin Voicu a fost externat astăzi şi a fost pus ăs urmeze o schemă de tratament. Comisia medicală a stabilit că parlamentarul are o boală cardiovasculară cronică, a informat purtătorul de cuvânt al Spitalului Universitar de Urgenţă, Bogdan Popescu.

Cătălin Voicu a primit, la externare, o schemă de tratament pe care să o urmeze, a adăugat Bogdan Popescu.

Senatorul a ajuns la spital în noaptea de marţi spre miercuri şi a fost externat pentru a putea participa la discuţiile din plenul Senatului privind avizarea cererii de încuviinţare a arestării sale preventive. Înainte de începerea şedinţei acesta a ajuns din nou la spital.

Plenul Senatului a aprobat, miercuri, solicitarea de încuviinţare a arestării preventive a senatorului Cătălin Voicu, acuzat, printre altele, de trafic de influenţă. Decizia Senatului a fsot publicată miercuri seara în Monitorul Oficial.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite