„Clientul DNA“, înlocuit după cinci zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, l-a demis ieri pe Sorinel Ciobanu, directorul general al Aeroportului Otopeni, numit în funcţie în urmă cu numai cinci zile. Motivul: nu a primit de la PSD o poziţie scrisă privind susţinerea politică pentru Sorinel Ciobanu.

Fost director al Aeroportului Băneasa, Ciobanu este trimis în judecată de procurorii DNA pentru un prejudiciu de 4 milioane de euro adus instituţiei pe care o conducea.

Încurcături PDL-PSD

Berceanu a declarat, joia trecută, la conferinţa de presă prin care a anunţat noul director de la Otopeni, că propunerea şi responsabilitatea privind numirea lui Ciobanu aparţin PSD-ului.

Purtătorul de cuvânt al social-democraţilor,  Bogdan Niculescu Duvăz, a replicat în aceeaşi zi că Berceanu „nu se poate spăla pe mâini“ prin invocarea faptului că numirile pe care le face în calitate de ministru au la bază propuneri PSD. În consecinţă, Berceanu a trimis vinerea trecută o adresă vicepremierului Dan Nica prin care a cerut, până luni,  un răspuns oficial din partea PSD privind numirea lui Sorinel Ciobanu.

Cum răspunsul nu a venit nici măcar ieri, Radu Berceanu l-a demis pe “clientul DNA” şi l-a înlocuit cu directorul adjunct Tudor Jidav, considerat mâna dreaptă a „nemuritorului“ Gabriel Ţară, cel care a fost director general al Aeroportului Otopeni timp de aproape 13 ani. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite