Cazul Ridzi: DNA face audieri / Ancheta comisie continuă mâine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cazul Ridzi: DNA face audieri / Ancheta comisie continuă mâine
Cazul Ridzi: DNA face audieri / Ancheta comisie continuă mâine

Avocatul firmelor Mark şi Artisan, Dănuţ Bugnariu, cu care ministerul Turismului a semnat contracte pentru Ziua Tineretului, a declarat astăzi, la Comisia parlamentară privind "cazul Ridzi", că Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) face audieri în acest caz.

Mai citiţi şi:
UPDATE Monica Iacob Ridzi a declarat că nu va demisiona!

Ridzi: Voi demisiona dacă se va începe urmărirea penală
Monica Iacob-Ridzi: cheltuielile de 2 Mai au fost legale
Iacob Ridzi, cercetată de Parchet
Monica Iacob Ridzi aşteaptă finalul anchetei DNA ca să îi dea în judecată pe denunţători
Iacob-Ridzi va fi audiată pe 30 iunie de Comisia parlamentară

Curvele cu  satelit şi matroana Ridzi

Ridzi, du-te după Piţi! de Daniel Nazare
Ridzi pleacă! Nuu! Vai… de Laurenţiu Ciocăzanu


El spus că "(...) Vin de la DNA, de la audieri (...). Am venit să învederez comisiei că există o anchetă DNA care vizează aceleaşi aspecte ca şi cele învederate de comsie. În acest sens, pot să vă depun şi o serie de documente, care atestă atât numărul dosarului de la DNA, cât şi solicitările privind predările de documente către DNA de către cele două firme".

"Documentele de la DNA arată solicitări de documente în dosar, predările de documente către ei, precum şi un extras din registrul de control, care arată controlul Gărzii Financiare", a spus Bugnariu.

Preşedintele Comisiei de anchetă a deputaţilor privind organizarea Zilei Tineretului, Alina Gorghiu, a declarat că audierile Comisiei vor continua marţi cu reprezentanţii CNA, ai Direcţiei de Tineret a MTS, a posturilor de televiziune Antena 3 şi Realitatea TV.

Deputatul Cristian Boureanu a prezentat şi el astăzi colegilor din comisie un răspuns al Parchetului General, în care se arată că DNA întocmeşte acte premergătoare cu privire la faptele din cazul ministrului Tineretului şi Sportului.

  • Comisia de anchetă i-a audiat luni pe impresarii trupelor Holograf, Sistem şi "Simplu şi Alex", care au cântat pe 2 mai în Bucureşti sau Costineşti, precum şi pe reprezentantul firmei "Mobile Event", care a plătit artiştii care au concertat în Parcul IOR
  • Directorul Media Pro Pictures (MPP), Andrei Boncea, a prezentat comisiei parlamentară de anchetă două contracte potrivit cărora MPP a suportat aproape toate costurile de producţie legate de concertele de la Costineşti, din 1 şi 2 mai, de Ziua Tineretului, fără vreo legătură contractuală directă cu Ministerul Tineretului şi Sportului. Potrivit lui Boncea, evenimentele de la Costineşti, intitulate MTV Days, au fost organizate la iniţiativa Media Pro Pictures, la solicitarea postului MTV. Potrivit lui Boncea, cheltuielile totale ale MTV Days se ridică la circa 125.000 de euro, diferenţa de bani fiind suportată de MPP şi sponsori. El a precizat că în eveniment au fost implicate doar patru părţi - Media Pro Pictures, MTV, Pro TV şi Artisan Consulting, MTS neavând nicio legătură directă în organizarea MTV Days.
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite