Accident pe DN 71: Doi morţi carbonizaţi şi patru răniţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accident pe DN 71: Doi morţi carbonizaţi şi patru răniţi
Accident pe DN 71: Doi morţi carbonizaţi şi patru răniţi

Două persoane au murit carbonizate, iar alte patru au fost rănite, sâmbătă seară, într-un accident în care au fost implicate două autoturisme, dintre care unul a luat foc, informează Mediafax.

Accidentul a avut loc pe DN 71 Bucureşti - Târgovişte, din cauza unui şofer care nu a acordat prioritate.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, şoferul unei Dacii care circula dinspre Titu spre DN 71 Bucureşti - Târgovişte nu a oprit la indicatorul "Stop" şi a intrat pe drumul principal fără să se asigure, iar maşina, în care se mai afla o femeie, pe locul din dreapta, a fost lovită în plin de un autoturism BMW care circula regulamentar.

În urma coliziunii între cele două autoturisme, Dacia a fost proiectată într-un pom, unde a luat foc, iar cealaltă maşină a ajuns pe câmp.

Şoferul şi pasagera din Dacia au murit carbonizaţi, iar conducătorul auto şi cei trei pasageri din autoturismul BMW au fost răniţi, fiind transportaţi cu ambulanţele la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte.

După eveniment, circulaţia pe DN 71 Bucureşti - Târgovişte, în zona accidentului, la intersecţia spre Titu şi Cornăţelu, s-a desfăşurat alternativ pe o singură bandă, cu dificultate şi sub supravegherea poliţiştilor rutieri, relatează Mediafax.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite