DJ Flip, un entertainer desăvârşit la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această seară, începând cu ora 21.00, în Club Suburbia, Hades Events organizează Scratch Academy 2, eveniment ce-l va avea drept cap de afiş pe DJ-ul irlandez Flip, campion mondial ITF.

În această seară, începând cu ora 21.00, în Club Suburbia, Hades Events organizează Scratch Academy 2, eveniment ce-l va avea drept cap de afiş pe DJ-ul irlandez Flip, campion mondial ITF. Flip va veni însoţit de un alt irlandez, Mc The Filth Bags, şi de Prozack Turner, liderul trupei californiene Foreign Legion.

În doar câţiva ani de carieră, Flip şi-a pus la punct un CV impresionant şi şi-a câştigat reputaţia de entertainer desăvârşit: a atras atenţia câştigând ITF Eastern Hemisphere Scratching Championship la Praga, a punctat decisiv cu titlul de ITF World Scratch Champion în 2003, a susţinut show-uri cu casa închisă în toată lumea, a deschis concerte pentru MOP, Kanye West, 50 Cent, Public Enemy, Xzibit, GangStarr, Wyclef Jean, Wu-Tang Clan şi a colaborat cu Atmosphere, Foreign Legion, Buck 65.

Scratch Academy 2 va fi deschis cu un warm-up Marwan (D.u.A.), urmat de un concert Katana şi CedrY2K. După show-ul DJ Flip&Prozack Turner, Djahz va întreţine atmosfera cu un afterparty până la ultimul "scratch academician".

Tot în cadrul Scratch Academy 2, o parte a companiei olandeze de teatru şi dans ISH va susţine în avanpremieră o sesiune de freestyle, cu DJ Irie în spatele platanelor.

Grupul ISH este celebru în toată lumea pentru reprezentaţiile absolut senzaţionale de dans acrobatic, breakdance, arte marţiale, street-dance, acrobaţie pe role şi BMX.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite