DIICOT i-a prelungit Andreei Marta interdicţia de a părăsi Capitala

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andreea Marta, soţia "dispărutului" Codruţ Marta, este cercetată pentru proxenetism
Andreea Marta, soţia "dispărutului" Codruţ Marta, este cercetată pentru proxenetism

Andreea Marta, soţia fostului şef de cabinet al lui Sorin Bljenar, cercetată într-un caz de prostituţie, rămâne cu interdicţia de a părăsi Capitala, după ce vineri procurorii DIICOT au decis să prelungească măsura dispusă în cazul ei cu 30 de zile.

Soţia lui Codruţ Marta împreună cu sora ei, Maria Magdalena Lungu, şi taximetristul Valentin Panait sunt cercetaţi de procurorii Direcîiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) în acest caz, în care au fost arestaţi din 19 până în 30 iulie. După ce au fost eliberaţi, instanţa a dispus ca niciunul dintre cei trei să părăsească oraşul de reşedinţă. Interdicţia impusă celor trei poate fi contestată în instanţă.

Surorile Andreea şi Maria Magdalena Lungu au coordonat un grup infracţional organizat, spun procurorii DIICOT. Cele două femei racolau persoane cu o situaţie materială foarte bună şi le facilitau întâlniri cu diferite tinere în vederea practicării prostituţiei, în schimbul unor importante sume de bani.

Întâlnirile prostituatelor cu clienţii, dar şi a proxenetelor, aveau loc de cele mai multe ori în hoteluri de lux din Bucureşti sau în alte locuri alese de clienţi, în judeţele Tulcea, Braşov şi Călăraşi, precum şi la Monte Carlo, Nisa, Milano sau Dubai.

"Clienţii erau racolaţi de către membri grupării din mediul oamenilor de afaceri, politicieni şi sportivi, care erau dispuşi să cheltuiască sume foarte mari de bani, prin organizarea unor petreceri private, în special în străinătate şi în cluburi exclusiviste", preciza Poliţia Română.

În urma investigaţiilor efectuate în baza delegării autorităţilor judiciare au fost identificate 30 de prostituate.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite