Constanţa: Descindere a procurorilor DIICOT la Înmatriculări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Descindere a procurorilor DIICOT la Înmatriculări
Constanţa: Descindere a procurorilor DIICOT la Înmatriculări

În această dimineaţă, procurorii au închis sediul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Autovehiculelor din Constanţa. Prefectul Constanţei, Claudiu Palaz, a declarat că verificările vizează firma care produce plăcuţele de înmatriculare.

Citiţi şi:

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul teritorial Constanţa au efectuat în această dimineaţă 15 percheziţii simultane.

Reprezentanţii biroului de presă al DIICOT spun că percheziţiile au fost efectuate la serviciul Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare Autovehicule Constanţa precum şi  în imobilele aparţinând membrilor unui grup infracţional organizat, constituit în vederea săvârşirii mai multor infracţiuni de falsificare a documentelor de înmatriculare a unor autovehicule precum şi a plăcuţelor de înmatriculare corespunzătoare, lucru ce a permis înscrierea în circulaţie şi  vânzarea mai  multor autoturisme care nu îndeplineau condiţiile de înscriere şi omologare RAR.

„Niciunul dintre angajaţi nu face obiectul verificărilor“, spune şeful serviciului Înmatriculări, Romeo Tecău. Prefectura Constanţa a transmis că astăzi se desfăşoară doar activitatea de examinare practică şi teoretică a celor 90 de candidaţi în vederea obţinerii permisului de conducere în oraşul Cernavodă, ziua de vineri fiind rezervată examinărilor în localităţile din judeţ.

Programul cu publicul la Serviciul de Înmatriculări va fi reluat luni.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite