Trei noi şefi la DIICOT, numiţi de CSM

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei procurori au fost numiţi astăzi de Consiliul Superior al Magistraturii în funcţii de conducere în cadrul DIICOT, pentru o perioadă de trei ani. Tot astăzi, secţia pentru procurori a CSM a avizat favorabil numirea unui alt procuror în funcţia de adjunct al Secţiei judiciare din cadrul Parchetului General.

Astfel, la propunerea Procurorului General al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, a fost numiţi:

  • Carmen Mohaela Petrescu în funcţia de procuror şef al Biroului de Resurse Umane, studii şi perfecţionare profesională din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – structura centrală.
  • Adrian Mircea va ocupa funcţia de procuror şef al Biroului Teritorial Hunedoara din cadrul DIICOT.
  • Nicolae Popescu va fi de la 1 iulie noul procuror şef al Biroului Teritorial Teleorman din cadrul DIICOT.


Potrivit unui comunicat al CSM, numirea în aceste funcţii de conducere în cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie se face pe o perioadă de 3 ani, cu posibilitatea reînvestirii o singură dată, de către Consiliul Superior al Magistraturii, la propunerea procurorului general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

De asemenea, Secţia pentru procurori a CSM a avizat favorabil miercuri propunerea formulată de către Ministrul Justiţiei şi Libertăţilor Cetăţeneşti de numire  în funcţia procuror şef adjunct al Secţiei judiciare din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a Antoniei Eleonora Constantin.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite