Adjuncţii DGIPI, înlocuiţi de Blaga

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministerul interimar de Interne Vasile Blaga a semnat astăzi eliberarea din funcţiile de adjuncţi ai directorului general al DGIPI a comisarului şef Păun Iordache şi a comisarului şef Trosca Florin. În locul lor au fost numiţi Bujor Florescu şi Robert Marin.

Mai citeşte şi:
Virgil Ardelean controlează DGIPI: Vulpoii de la „Doi şi-un sfert“

Chestorul de poliţie Bujor Florescu era adjunct al inspectorului general al Poliţiei Române. Numele comisarului Robert Marin a fost vehiculat, în presă, în aprilie, pentru o funcţie în DGIPI, după plecarea lui Virgil Ardelean la conducerea Direcţiei.

Fostul ministru de Interne Dan Nica a declarat aseara, la Realitatea Tv, că toţi şefii DGIPI au fost schimbaţi. "În această seară, mai pe înserat, tot ceea ce înseamnă conducerea acestei instituţii a fost schimbată, aşa că şi acest serviciu de informaţii se află complet sub tutela lui Traian Băsescu", a spus Nica.

Reamintim că, preşedintele Traian Băsescu a declarat ieri că fostul ministru de Interne Dan Nica a pus DGIPI "total" la dispoziţia lui Marian Vanghelie, Dumitru Iliescu şi Cătălin Voicu, în ciuda faptului că a avut o discuţie cu el la care i-a spus să nu facă acest lucru.

Fostul şef al DGIPI, Gelu Drăjneanu, şi-a dat demisia în ziua revocării lui Dan Nica. În locul său, la conducerea DGIPI a fost desemnat Ştefan Zaharia Pop.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite