DEZBATERE „ADEVĂRUL“ Se tem judecătorii să dea un verdict în „dosarul transferurilor“ şi în „cazul valiza“? Tu ce părere ai?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

UPDATE Ani de zile au durat procesele  în cazul celor implicaţi în dosarul transferurilor, dar şi în cazul lui Gigi Becali legat de valiza de la Cluj. Astăzi ar fi trebuit ca judecătorii să dea vredictele în aceste două speţe, numai că şi de data aceasta s-a amânat. Declaraţia de ieri a lui Cristi Borcea, făcută la câteva minute după ce a fost externat, spune multe despre instanţa din România: „Chiar dacă se va de un

UPDATE ORA 17.15

Discuţiile s-au „aprins“ şi pe pagina de Facebook a „Adevărului“. iată, de pildă, ce mesaj a postat Marian Berea; „pai,daca-i vor condamna..cine ai vor mai finanta pe magistrati,pe judecatori...fratilor voi credeti ca-si vor taia craca de sub picioare???..in cel mai rau caz,pt a da exemplu...ceva cu suspendare....coruptia e la cel mai inalt nivel".

Ziua de 20 martie a fost aşteptată cu sufletul la gură de către suporterii fotbalului românesc. Numai cei implicaţi în aceste procese n-au avut nicio emoţie, ei fiind convinşi că azi nu se va da niciun verdict dar nici că vor fi în vreun fel sau altul condamnaţi.

Magistraţii au considerat că nu este momentul să dea niciun verdict în aceste cazuri şi au mai cerut o păsuire de alte două săptămâni. Rămâne de văzut dacă marţi 3 aprilie magistraţii vor cere o nouă amânare în dosarul în care sunt anchetaţi Gheorghe Copos, Ioan Becali, Victor Becali, Mihai Stoica, Jean Pădureanu, Gheorghe Popescu, Gheorghe Neţoiu şi Cristian Borcea. sau îşi vor lua inima în dinţi şi vor da un verdict. Instanţa Tribunalului Bucureşti anunţase în 21 februarie că se va pronunţa în acest caz în 6 martie, însă atunci a amânat verdictul pentru 20 martie.

„Dosarul Transferurilor" a fost şi el amânat. Judecătoarea a motivat că are nevoie de mai mult timp, pentru a studia probele de la dosar, înainte de a da un verdict.

Vestea amânării verdictelor în dosarele menţionate mai sus nu i-a surprins foarte tare pe iubitorii fotbalului. Mulţi dintre ei se aşteptau la aşa ceva. Iată e a scris, spre exemplu, Dan pe www.adevarul.ro: „Judecatorii corupti din Romania nu cred ca vor face dreptate“.

Şi Dongalante este de aceeaşi părere: „Prevad ca toti acesti evazionisti analfabeti, care au fraudat bugetul statului ani indelungati, vor scapa din nou nepedepsti. Eventual vor primi niste pedepse modice, cu suspendare, in loc sa fie bagati la "zdup" si sa le fie confiscate averile ilicite, asa cum ar fi meritat din momentul in care au savârsit faptele lor penale. Acesti indivizi sunt un afront pentru fiecare cetatean cinstit, care isi plateste cu stoicism impozitele si celelalte dari la stat, traind la limita subzistentei“.

Cazul este dezbătut intens şi pe pagina noastră de Facebook. Spre exemplu, iată ce spune Fabian Băcăuanu: „O condamnare ar însemna o intentie clara ca se vrea o curatenie in fotbalul romanesc iar , o musamalizare ar insemna o continuare a acelor practici mizerabile din fotbal care au facut in ultimii ani ca sa avem performante egale cu zero in plan international .Judecatorii nu trebuie sa se lase intimidati de verii Becali care , fac circ in salile de judecata".

VĂ AŞTEPTĂM CU REACŢII ATÂT ÎN SECŢIUNEA DE COMENTARII DE LA FINALUL ARTICOLULUI, CÂT ŞI PE PAGINA NOASTRĂ DE FACEBOOK.

Mai citiţi:

UPDATE "Dosarul Transferurilor", amânat. Sentinţa se dă la 3 aprilie
Tribunalul Bucureşti a amânat, marţi, pentru 3 aprilie decizia în dosarul transferurilor de jucători, în care sunt acuzaţi Gheorghe Copos, Ioan Becali, Victor Becali, Mihai Stoica, Jean Pădureanu, Gheorghe Popescu, Gheorghe Neţoiu şi Cristian Borcea. Instanţa Tribunalului Bucureşti anunţase în 21 februarie că se va pronunţa în acest caz în 6 martie, însă atunci a amânat verdictul pentru 20 martie. CITIŢI AICI ÎNTREG ARTICOLUL

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite