DEZBATERE „ADEVĂRUL“ Sunteţi mulţumiţi de activitatea poliţiştilor? Există corupţie în sistemul poliţienesc?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
foto arhivă
foto arhivă

Cazul ofiţerului anticorupţie al DGA, bătut crunt într-o secţie de poliţie din Oneşti, a făcut rapid înconjurul ţării. Mai mulţi cititori, care au şi postat mesaje pe www.adevarul.ro, sunt scandalizaţi de atitudinea agenţilor de poliţie din localitatea respectivă, dar au extins cazul către întregul sistem poliţienesc din România.

Ofiţer anticorupţie bătut măr în secţia de Poliţie din Oneşti. El investiga cazul probelor contrafacute de la Medicină Legală UPDATE

„Politie ,care politie? Orasul ala de 20 de ani este la mina infractorilor de drept comun ce azi se numesc OAMENI de AFACERI si mina-n mina cu cei platiti de noi sa ne apere de ticalosi au grija sa nu ridicam putin capul si sa ne trezim din marea betie inceputa-n 89 ce-o numim ha ,ha, DEMOCRATIE,LIBERTATE,EGALITATE de SANSE,JUSTITIE,LEGE ,etc ROMANIA de 20 de ani e un STAT mafiot ce atenteaza la siguranta Europei . Abia acum incep occidentalii sa se trezeasca la cum arata adevaratul STAT de DREPT numit ROMANIA", a scris Dan Petrescu.

Aşa cum spuneam şi mai sus, oamenii au profitat de ocazie pentru a-şi vărsa năduful în legătură cu activitatea poliţiştilor şi din alte zone, un exemplu fiind Bucureştiul. „LA SECTIA 15 DI BUCURESTI SECTOR 4 SE PRACTICA ABUZURI. DACA ESI RETINUT SI NU ADUCI BANI ESTI BATUT CU BESTIALITATE. TRAFICUL CEL MAI MARE IL FACE VIDA. VIDA E CAPUL TUTUROR RAUTATILOR. VREA BANI , MULTI BANI. DACA NU BATAIE“, a scris Valentin.

Şi Gdume este nemulţumit de cei de la Secţia 15, din Bucureşti: „Despre sectia 15 de politie din Bucuresti...numai coruptie peste tot; eu am depus o reclamatie de 2 ani pentru escrocherie si de fiecare data cind vreau sa stiu unde este dosarul meu...NIMENI nu stie nimic. Am scris si la Politia Generala a Capitalei si...curios, nici de aici nici un semn!!! Oare persoana reclamata sa-i aiba la mana CHIAT PE TOTI cei din politia aceste sectii 15?????“.

Există însă şi oameni care îl acuză pe agentul sub acoperire. De pildă, Kviatkovsk este convins că „ este bine ce i-au facut. Cred ca politistii s-au prins de facatura si i-au tras-o.Voi nu stiti cine sunt cei de la DGA.Nici D-zeu nu-i mai tare ca ei.Nu-si mai incap in piele si oase.Dealtfel codul penal spune ca pt a constat o infractiune, subiectul nu trebuie provocat. Adica cum se spune,tu ma iei in crasma si-mi dai de baut apoi cand ies afar tot tu ma prinzi si ma sanctionez.Cam in felul acesta lucreaza toti cei care se dau sub acoperire.Si sa va mai spun ceva :cei sub acoperire cand comit o infractiune pt a se scoate imediat o baga ca au facut asa ceva pt a prinde nu stiu pe cine.Asa ca nu mai comentati in plus cei care nu va pricepeti“.

Şi pe pagina „Adevărului“ de pe Facebook au apărut multe comentarii referitoare la acest caz. „Mafia lemnului ,mafia petroliera sau mafia intereselor corupte din politie ??? ce sa fye ? ce sa fye ? dam cu banu sa sau trimitem o armata de investigatie ..neutra .sa solutioneze si situatia creata si cazul in sine ce cercetare sub acoperire ..2 in 1 ..acum nu se mai poate da inapoi“, a scris şi Revollt Way

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite