DEZBATERE „ADEVĂRUL“ Un fost secretar de stat şi un deputat, cercetaţi penal! Cine urmează? OPINIA TA CONTEAZĂ

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Andreica
Ioan Andreica

După „cazul Boldea“ un nou scandal a ieşit la iveală în ultimele zile. Vorbim despre dosarul în care este implicat fostul secretar de stat în Ministerul Transporturilor, dar şi în Ministerul Dezvoltării. În plus, mai sunt anchetaţi şi alţi oameni politici. În anchetă apare şi numele lui Ion Oltean, secretarul general al PDL, ultimul nefiind însă cercetat penal.

Tot mai multe cazuri de corupţie, având la pupitru politicieni cunoscuţi, încep să iasă la iveală. După cazul de acum celebrului Mihail Boldea, un nou scandal a zguduit lumea politică din România.
Numele lui Ioan Oltean apare în referatul procurorilor prin care cereau arestarea lui Andreica. "Inculpaţilor Sabău Ioan Claudiu şi Istrate Ion le revenea sarcina identificării unui potenţial ofertanţi şi a capacitării numiţilor Andreica Ioan - la data respectivă secretar de stat, sau a lui Ioan Oltean - deputat", se arată în referatul procurorilor, conform România TV.

Procurorii DNA fac cercetări prealabile în ceea ce-l priveşte pe deputatul Ioan Oltean şi implicarea sa în dosarul şpăgii pentru trucarea de licitaţii.
Oltean este cercetat separat de restul numelor care apar în dosarul şpăgii. El nu are calitatea de învinuit în acest dosar. Există mai multe interceptări, dar şi implicări indirecte ale deputatului în cazul de corpuţie care îl vizează şi pe fostul secretar de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT) Ioan Andreica.

Citeşte AICI care sunt acuzaţiile care li se aduc

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite