DEZBATERE „ADEVĂRUL“ Încă un copil a fost omorât de un câine. Cum putem evita astfel de tragedii? OPINIA TA CONTEAZĂ!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Părinţii copilului omorât de câine sunt distruși
Părinţii copilului omorât de câine sunt distruși

Cazul câinilor maidanezi continuă să fie o problemă extrem de serioasă a ţării noastre. Bucureştiul este plin de câţei fără stăpân, mulţi dintre ei mergând doar în haită, astfel că deplasrea pe străduţele lăturlanice, în special seara, devine extrem de periculoasă.

Sigur că dacă ne raportăm la tragedia din satul Călineşti, comuna Dărmăneşti, judeţul Suceava am putea fi tentatţi să spunem că este un caz izolat. Extrem de trist, dar izolat. NU ESTE ÎNSĂ AŞA. Şi toată lumea este de acord cu asta.

Problema câinilor fără stăpân este una care n-a fost deloc rezolvată de cei îndrituiţi să facă asta. Bucureştiul este, în continuare, una dintre primele capitale ale Europei în care maidanezii îşi fac de cap. Şi cu aceste probleme se confruntă şi multe alte oraşe din ţara noastră.

FOTO Copil de șase ani omorât de câini într-un sat din Suceava UDPATE

Mersul pe jos pe străduţele lăturlanice şi nu numai, mai ales seara sau noapte, devine o adevărată aventură. Aventură care pune în pericol însăşi viaţa omului.
Ce s-a întâmplat în micuţa comună suceveană nu este decât un alt exemplu, oare de câte astfel de exemple mai au nevoie autorităţile pentru a-şi face treaba?, al pericolului pe care-l provoacă maidanezii.

Tocmai de aceea am decis să vă invităm să discutăm azi pe marginea acestui subiect. CÂINII FĂRĂ STĂPÂN, PERICOL PUBLIC SAU NU?

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite