DEZBATERE „ADEVĂRUL“ Boldea și-a propus să lupte pentru justiție în timpul serviciului și împotriva justiției în afara lui. Cum comentaţi tupeul lui?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihail Boldea
Mihail Boldea

Mihail Boldea, cel mai controversat personaj al momentului, poza în urmă cu trei ani într-un adevărat apărător al drepturilor cetăţenilor. În 24 februarie 2009, el cerea Camerei Deputaților adoptarea unui proiect de lege prin care să se elimine criminalitatea organizată. În acelaşi an, şeși nu era încă în prim-planul cercetărilor DIICOT și DNA, Boldea avea câteva tunuri imobiliare la activ.

„Dacă până acum, infracţionalitatea organizată a acestora se traducea fie în furtul din buzunar al chenzinei, al rufelor de pe balcon sau a oglinzii retrovizoare de la maşină, fie al exploatării sclavagiste a cerşetorilor de la metrou sau de la colţul intersecţiei, odată întorşi de la "specializările" din Occident, infractorii români şi-au schimbat domeniul de acţiune în sectoare mult mai profitabile.

Vând, astfel, stupefiante şi arme, spală bani, fac trafic cu copilele noastre de 14 ani, fură maşini de lux pentru a cere apoi răscumpărarea, finanţează şi şantajează oameni politici şi oameni de afaceri, cer taxe de "protecţie" a afacerilor de cartier şi chiar a luxoaselor magazine din mall-urile bucureştene“, scria Boldea în scrisoarea adresată Camerei Deputaţilor în urmă cu trei ani.

Acum, parlamentarul gălăţean este cercetat de procurorii DIICOT Galaţi pentru fals, uz de fals, instigare la uz de fals, înşelăciune şi constituirea unui grup infracţional care prin tranzacţii imobiliare ilegale ar fi produs un prejudiciu de peste un milion de euro.

Ţinând cont de aceste două aspecte, cum comentaţi tupeul lui Mihail Boldea?

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite