DEZBATERE „ADEVĂRUL“ Beizadeaua Andrei Plăcintă, fiul senatoarei PDL Sorina Plăcintă a scăpat cu trei ani de închisoare cu suspendare. Cum comentezi?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

UPDATE Andrei Plăcintă a fost condamnat, azi, de Tribunalul Bucureşti la trei ani de închisoare cu suspendare, pentru tentativă de omor, tâlhărie şi ultraj contra bunelor moravuri, în cazul incidentului petrecut în 6 decembrie 2010.

UPDATE ORA 16.42

Pe pagina de Facebook a „Adevărului“ continuă dezbaterea pe marginea condamnării pe care a primit+o azi Andrei Plăcintă. Dumnevoastră ce credeţi? Merita fiul senatoarei o pedeapsă mai aspră sau nu. Credeţi că perioada în care a stat în arest preventiv a fost suficientă? Care credeţi că ar fi fost pedeapsa corectă?

Iată aici câteva opinii de pe Facebook. „Şi daca il omora ce ii facea,condamnat la arest domicilial,sau cateva luni de internare in spitalul de boli mintale dupa care era liber ,ma insel cumva????oricum va complaceti cu ceea ce se face in tara pt ca de altfel ceea ce vad sunt doar vorbe si nimic fapte“, a scris Ionel Dragomir von Crihana.

Şi Chirea Ştefan consideră că pedeapsa este prea blândă: „Unu fura o gaina si ii da 7 ani asta mai ca omoara omu si nimic ce se pot face cu bani in romania ,si basescu ii lauda pe judecatori,rusine"

Pe latură civilă, instanţa a luat act de faptul că Spitalul Universitar a fost despăgubit anterior, astfel că a respins acţiunea unităţii sanitare.

Totodată, instanţa a constatat că victimele lui Andrei Plăcintă nu s-au constituit părţi civile în proces, astfel că nu a fost obligat la plata unor despăgubiri în cazul acestora.

Decizia nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Bucureşti.

Răzvan Andrei Plăcintă a fost trimis în judecată la începutul lunii iunie 2011, de către procurorii Parchetului Capitalei, care-l acuză de tentativă de omor calificat, tâlhărie, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, în legătură cu un incident petrecut în 6 decembrie 2010, pe strada Berzei din Capitală.

În urma cercetărilor s-a stabilit că, "în seara 6 decembrie 2010, pe fondul unor neînţelegeri cu partea vătămată H.I.D., inculpatul a lovit-o pe aceasta şi a deposedat-o de un telefon mobil, iar ulterior s-a urcat cu picioarele pe capota şi plafonul autoturismului părţii vătămate, pe care l-a deteriorat, în sensul că i-a îndoit capota şi i-a spart luneta", potrivit Parchetului.

Decizia de azi a Tribunalului Bucureşti nu este chiar pe placul tuturor românilor.

Pe pagina de Facebook a „Adevărului“, „cazul Plăcintă“ a fost şi este, în continuare, larg dezbătut.

"Dacă de justiţia mânjită a scăpat, de aia Divină n-are nicio şansă! Totul în viaţă asta se plăteşte, atât binele, cât şi răul!", comentează Paula Mihaela pe pagina de Facebook a "Adevărul".

„Mi sa face greata...justitia romana rusinea lumii intregi,suntem renumiti ...unii nu au ce manca si fura fier sa vanda ,(clar nu sunt de acord ,insa in cazul tarii noastre ar trebuii sa infiintam haiducii again)...si ia puscarie cu sacul ..altii ucid si sunt liberi ..vai mama noastra ...dar pe bune sa nu ne plangem ca noi poporul suntem de vina...ia sa iesim in strada de cate ori ceva nu e ok ..ei trebuie sa vada ca romanul nu e prost ..ci doar amortit si socat de ceea ce i se ofera ...nici nu mai stii cum sa reactionezi ..ramai blocat!", scrie Mirela Arsene.

Şi Rodica Tomasenco a criticat deciza de azi a magistraţilor:  „Ingrozitor...Judecatori de doi bani, corupti, cu manile patate de sangele celor nevinovati. placinta, Doamne, il mai cheama si placinta trebuie sa fie judecat corect, nu cum a vrut mama-placinta“.

AŞTEPTĂM ÎN CONTINUARE REACŢIILE DUMNEAVOASTRĂ ÎN SECŢIUNEA DE COMENTARII DE LA FINALUL ARTICOLULUI.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite