Curtea de Apel a dat dreptate magistraţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Curtea de Apel a dat dreptate magistraţilor
Curtea de Apel a dat dreptate magistraţilor

Magistraţii au avut câştig de cauză, în urma contestărilor făcute cu privire la sportul de 50%. Curtea de Apel a suspendat executarea ordinului ministrului Justiţiei şi a ordinului procurorului general, Laura Koves.

Citeşte şi:
UPDATE Protest la Tribunal / Magistraţii dau în judecată MJ

Deciziile Comisiei nu sunt definitive,
însă sunt executorii pentru magistraţii şi personalul auxiliar din justiţie care au fost parte în cele 6 procese câştigate.

Ce-a hotărât Comisia de Apel întrunită azi?
- A admis cererea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie de suspendare a ordinului procurorului general, Laura Kovesi, prin care s-a suspendat plata sporului de 50%.
- A suspendat executarea ordinului ministrului Justiţiei, Cătălin Predoiu, prin care este suspendat sporul de stres de 50% pentru magistraţi şi personalul auxiliar din justiţie, dat în baza ordonanţei 71/2009.


11 procurori au cerut suspendarea actului administrativ emis de Kovesi

Personalul auxiliar din cadrul Tribunalului Bucureşti, judecătorii Tribunalului Bucureşti, procurorii şi grefierii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti, personalul auxiliar al Tribunalului Mehedinţi, şi judecătorii Tribunalului Vâlcea au depus cereri pentru suspendarea ordonanţei date de Predoiu

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite