Cursuri antreprenoriale pentru studenţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premieră pentru România la Universitatea din Craiova

Cursurile se desfăşoară în cadrul proiectului TREPAN - Regândirea şi consolidarea culturii antreprenoriale prin furnizarea de instruire şi dezvoltarea de parteneriate la nivel (trans)naţional. selectat în cadrul Programului Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane şi cofinanţat de Uniunea Europeană. „Proiectul se va derula până în 2011, iar implementarea acestuia a început deja. Până acum, au avut loc două module, iar de astăzi începe cel de-al treilea modul. Este vorba de cursuri de formare profesională pe care le oferim tuturor celor care vor să-şi deschidă o afacere pe cont propriu, de la angajaţi, masteranzi sau manageri“, ne-a declarat azi dimineaţă, prof.dr.ing. Paul Rinderu - manager proiect. Cursanţii vor beneficia de traininguri la cel mai înalt nivel profesional, iar la finalul acestora, cele mai bune proiecte  vor fi premiate şi susţinute financiar.

Cursurile se vor desfăşura în limba engleză şi vor fi susţinute de specialişti de la Instituto Superior de Ciencias do Trabalho e da Empresa (University Institute for Social Sciences, Bussiness Studies and Tehnologies), Lisabona, Portugalia şi Universitatea din Craoiva.

Planuri de afaceri în diverse domenii
„În cadrul proiectului vor fi realizate planuri pentru afaceri în diverse domenii: de la gradiniţa particular, la magazin online, de la producerea de bio-combustibil, la reciclarea materialelor refolosibile, de la servicii de curăţenie, la producerea de articole de artizanat”, ne-a declarat economist Daniel Neagoe-Băcanu, responsabil comunicare-
informare.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite