Cursele MyAir spre Italia, anulate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cursele MyAir spre Italia, anulate
Cursele MyAir spre Italia, anulate

Cursele companiei italiene low-cost MyAir, de pe Aeroportul Băneasa către Veneţia, Rimini, Milano, Catania, Bari şi Napoli, au fost anulate ieri pe o perioadă nelimitată.

Cel puţin 500 de pasageri care-şi rezervaseră din timp bilete au fost afectaţi de anularea curselor MyAir. „Am luat bilet de la o agenţie de voiaj spre Rimini şi trebuia să plec la ora 10.35.

De dimineaţă am sunat la agenţie şi mi s-a spus că toţi am primit marţi seară, la ora 23.00, mesaj că această cursă a fost anulată. Nu este adevărat, nu am primit niciun mesaj din partea agenţiei sau a companiei MyAir“, a declarat unul dintre pasagerii care aşteptau, ieri, decolarea de pe aeroportul din Băneasa.

Compania italiană a precizat că „dificultăţile operative sunt cauzate de neajunsurile financiare cu care se confruntă firma“. MyAir are probleme şi în Italia. Pentru că nu şi-a plătit datoriile şi taxele la zi, administraţiile aeroporturilor din Bergamo şi Veneţia au anulat zborurile companiei.

Aseară, autoritatea italiană a Aviaţiei Civile a decis să suspende licenţa companiei MyAir, în urma acestor disfuncţionalităţi. Licenţa va rămâne suspendată până la noi prevederi, compania fiind obligată să-şi informeze pasagerii. Revocarea licenţei a intrat în vigoare la miezul nopţii (1.01 ora României). 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite