Aeroportul Otopeni: 19 de curse TAROM au întârzieri, iar nouă au fost anulate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Clădirea terminalului are forma unei viori
Clădirea terminalului are forma unei viori

Mai mult de 30 de curse interne şi externe vor avea întârzieri, miercuri, pe Aeroportul "Henri Coandă", din cauza condiţiilor meteorologice.

UPDATE  Compania TAROM a anunţat că 19 curse ale companiei, programate pentru miercuri, au întârzieri între două şi trei ore, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, iar nouă zboruri au fost anulate. Pasagerii curselor anulate vor fi reprogramaţi pe următoarele zboruri.

"Condiţiile meteo nefavorabile au impus necesitatea degivrării tuturor avioanelor, proces ce se desfăşoară anevoios, din cauza depunerii continue a unui strat de gheaţă pe fuselajul aeronavelor", informează un comunicat al companiei.

Au fost anulate următoarele zboruri:

- Bucureşti spre Oradea, Satu Mare, Iaşi, Cluj-Napoca, Sibiu, Atena, Zurich, Instanbul, toate cu retur.

- Sibiu - Munchen - Sibiu.

Este vorba despre 27 de curse ale Companiei TAROM, dintre care 6 interne şi 21 externe, şi de alte patru ale altor companii aeriene, a precizat purtătorul de cuvânt al Aeroportul Otopeni, Valentin Iordache, pentru Mediafax.

* Cursele interne:  Oradea, Satu Mare, Sibiu, Iaşi şi două la Cluj.

* Cursele externe:  Viena, Paris, Barcelona, Belgrad, Madrid, Kiev.

După ora 11.00, este posibil ca aceste curse să poată decola.

De asemenea, au fost anulate o cursă Carpatair, care trebuia să decoleze spre Timişoara, şi o cursă care trebuia să vină de la Geneva, dar nu a putut decola din cauza condiţiilor meteo de acolo.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite