Curse aeriene noi pe ruta Satu Mare - Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania Tarom introduce la Satu Mare, după 35 de ani, curse zilnice spre Bucureşti. Decizia a fost luată săptămâna trecută în cadrul  şedinţei consiliului de administraţie al Tarom,

Compania Tarom introduce la Satu Mare, după 35 de ani, curse zilnice spre Bucureşti. Decizia a fost luată săptămâna trecută în cadrul  şedinţei consiliului de administraţie al Tarom, din care face parte şi sătmăreanul Ioan Rus.

Compania Tarom a sistat, din 30 martie 2007, cursele aeriene Satu Mare - Bucureşti şi a pus la dispoziţia pasagerilor din Satu Mare autobuze pentru a-i transporta la aeroportul din Baia Mare.

Tarom şi-a motivat decizia prin faptul că s-au înregistrat medii sub 10 pasageri/zbor, iar în perioadele de vârf de trafic, în medie 14 pasageri/sens, insuficient pentru susţinerea operării acestora, chiar în condiţii de operare comasată.

Preţul unui bilet este cuprins între 119 şi 139 de euro, în funcţie de data la care se face rezervarea, şi este valabil doar pentru un segment de zbor, adică dus sau întors, nu pentru o cursă tur-retur.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite