Cursă de maşini, sfârşită cu doi morţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi adolescenţi, elevi în clasa a XII-a la Colegiul Naţional „Gib Mihăescu” din Drăgăşani, şi-au pierdut viaţa, duminică seara, într-un accident rutier. Ei participau la o întrecere,

Doi adolescenţi, elevi în clasa a XII-a la Colegiul Naţional „Gib Mihăescu” din Drăgăşani, şi-au pierdut viaţa, duminică seara, într-un accident rutier. Ei participau la o întrecere, pe Drumul Naţional 64.

Ionuţ Popescu, 18 ani, şi Loredana Iamandei, 19 ani, erau prieteni de un an şi elevi la „Gib Mihăescu” din Drăgăşani.

Cei doi se aflau duminică seara întru-un autoturism marca Renault Laguna, condus de Ionuţ, şi se deplasau de la Drăgăşani către Slatina.

Ionuţ depăşise cu mult viteza legală, aşa că, la câţiva kilometri de Drăgăşani, a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un copac de pe partea stângă a drumului.

„În urma impactului, cei doi tineri au murit pe loc. Acul vitezometrului maşinii a rămas blocat  la 140 km/h”, a declarat subinspectorul Diana Smărăndoiu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţene Vâlcea.

La faţa locului, pe partea dreaptă a DN64, poliţiştii au găsit şi un BMW, condus de Georgian Ghelcea, în vârstă de 21 de ani, din Drăgăşani. Tânărul nu avea leziuni, dar a fost transportat la spital pentru investigaţii medicale.

„Între cele două autoturisme nu au existat urme de impact direct. Un martor spune că şoferii celor două maşini făceau întrecere”, a mai declarat subinspectorul Smărăndoiu. Ionuţ Popescu avea permis de conducere din luna iulie 2008.

Potrivit poliţiştilor, în urmă cu cinci luni, el a mai făcut praf un autoturism Cielo, tot pe DN64. Şi atunci a intrat într-un pom de pe marginea drumului. Alături de el se afla tot prietena lui, Loredana Iamandei, însă atunci au scăpat fără răni grave. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite