Cursă ilegală de maşini, sfârşită tragic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat din judeţul Vâlcea şi-a pierdut viaţa în noaptea de joi spre vineri, după ce s-a răsturnat cu autoturismul într-o curbă. Mihail Purdă, 41 de ani, a făcut un pariu într-un bar

Un bărbat din judeţul Vâlcea şi-a pierdut viaţa în noaptea de joi spre vineri, după ce s-a răsturnat cu autoturismul într-o curbă. Mihail Purdă, 41 de ani, a făcut un pariu într-un bar din Bălceşti cu amicul său Cornel Călin, 27 de ani.

Cei doi au pus la bătaie câte o mie de euro pe care i-ar fi câştigat cel care ar fi străbătut mai repede distanţa Bălceşti - Râmnicu Vâlcea.

Rămăşagul a fost însă fatal pentru Mihail Purdă, care a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat într-un şanţ de pe raza localităţii Mateeşti.

„Şoferul avea permisul de conducere suspendat de ceva timp pentru nerespectarea culorii roşii a semaforului electric”, a declarat subinspectorul Diana Smărăndoiu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Poliţiei Judeţene Vâlcea.

Celălalt şofer, Cornel Călin, s-a răsturnat şi el, în timpul cursei, în aceeaşi curbă. „După producerea accidentului a fugit de la faţa locului. S-a constatat că el nu are permis de conducere”, a mai spus Diana Smărăndoiu.

Cornel Călin mai este cercetat pentru că a condus fără permis de conducere auto şi sustragere de la recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, fapte comise în urmă cu doar o săptămână.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite