Când se încălzeşte vremea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Vremea se încălzeşte de miercuri, când temperaturile vor începe să crească. Meteorologii spun că va mai fi frig până luni la prânz, când expiră informarea meteorologică cu privire la temperaturile scăzute.

 „De mâine nu vor mai fi ninsori. Marţi va mai ploua în sudul şi Estul ţării, dar de miercuri vremea se va încălzi. În schimb, va fi frig dimineaţa şi noaptea”, a spus Dinu Mărăşoiu, meteorologul de serviciu.


Mâine va fi singura zi mai rece din punct de vedere termic,când temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 şi 13 grade. „Chiar dacă de miercuri începem să simţim o uşoară încălzire, putem spune că vremea rămâne deosebit de rece dimineaţa şi noaptea”, mai spune meteorologul de serviciu.


Prognoza meteo pentru următoarele luni arată că în ultima decadă a lunii octombrie vremea va fi normală pentru această perioadă, cu temperaturi cuprinse între 10 şi 18 grade Celsius. În luna noiembrie, regimul termic mediu lunar al aerului se va situa în limite apropiate de normele climatologice la nivelul întregii ţări, adică vor fi valori cuprinse între 8 şi 15 grade. Va ploua mai mult în estul şi local în centrul ţării.


Prognoza arată că în luna decembrie temperaturile vor avea valori normale pe timpul zilei, cu excepţia vestului şi sud-estului teritoriului, unde vor fi mai ridicate. În ultima lună a anului, va ninge mai mult în nord-vestul teritoriului.


Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite