EXCLUSIV Cum a încercat Andrei Hrebenciuc să-i imobilizeze pe hoţii maşinii sale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Andrei Hrebenciuc, fiul liderului PSD, Viorel Hrebenciuc a povestit la Parchet cum a încercat să-l imobilizeze pe cel care, anul trecut, i-a furat maşina în plină zi.

Trei hoţi de maşini, membri ai grupării conduse de Ilie Alexandru, zis „Sandu Geamănu”, au fost trimişi astăzi în judecată de procurorii Parchetului Capitalei pentru furtul maşinii lui Andrei Hrebenciuc.

Ştefan Mărgean (21 de ani), zis „Făinoiu”, Paul Sorin Mihalache (22 de ani) şi Marian Coman (20 de ani) sunt acuzaţi de furtul a şase maşini de lux - BMW X6, Jaguar X Type,  BMW 630i, Audi A4, Mercedes E220, BMW 325. Acesta este al doilea dosar, în care membri ai clanului „Geamănu” au fost trimişi în judecată pentru furtul unor autoturisme de lux.

Anul trecut, Parchetul Capitalei i-a trimis în judecată-pentru mai multe infracţiuni, printre care furt calificat, şantaj şi tâlhării- pe Ilie Alexandru, zis „Sandu Geamănu”, pe David Constantin Stan, pe Niculae Tinel, pe Ştefan Mărgean, pe Adrian Stănilă, pe Sorin Paul Mihalache şi pe Alexandru Vasilache Albu. Printre maşinile furate se număra şi Mercedesul finanţatorului Stelei, Gigi Becali.

„L-am prins de umărul stâng”

BMW-ul  model 630i, proprietatea lui Andrei Hrebenciuc, în valoare de 320.000 de lei a fost furat, la 25 aprilie 2009, ora 22.10, de Paul Sorion Mihalache. Incidentul s-a întâmplat pe strada General Dona nr. 26, iar hoţul a profitat de neatenţia propriatrului care lăsase cheile în constact, s-a urcatt la volan şi a demarat în trombă.

Maşina a fost găsită abandonată trei zile mai târziu, la 28 aprilie 2009, pe strada Munţii Carpaţi din sectorul 5 al capitalei.Andrei Hrebenciuc a povestit  procurorilor: „Mă departasem câţiva metri de autoturism, moment în care am auzit motorul turându-se. M-am întors imediat la autoturism şi am constatat că portiera stângă era întredeschisă, iar la volanul acestuia se găsea un individ. L-am prins de umărul stâng, împrejurare în care s-a uitat pentru scurt timp la mine. Arăt că l-am văzut destul de bine, astfel încât să-l pot recunoaşte dacă mi-ar fi prezentat. Precizez că strada G-ral Dona este bine iluminată”. Andrei l-a recunoscut pe Paul Sorin Mihalache dintr-o planşă forografică.


Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite