Cum să lupţi împotriva îmbătrânirii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu ajutorul scanerului biofotonic şi aparatului galvanic, se poate stabili rezerva de sănătate a organismului. În urma a numeroase controale de prevenţie, s-a stabilit că băimărenii se situează între limita inferioară şi medie a rezervei de antioxidanţi.

În Baia Mare există două aparate care fac lupta împotriva îmbătrânirii mai uşoară. Primul instrument măsoară nivelul de antioxidanţi din piele, ce apără organismul împotriva procesului de îmbătrânire, se numeşte scaner biofotonic. Acesta stabileşte rezerva de sănătatea a organismului doar printr-o scanare a pielii. În doar două minute, orice doritor poate să-şi afle rezerva de sănătate sau de antioxidanţi, adică nivelul de carotenoide din organism.
„Acesta este un control de prevenţie împotriva bolilor. Are cinci trepte pe care se evidenţiază rezultatul”, declară Maria Ştefănescu, consultant al acestor produse. „În funcţie de cât de scăzut e nivelul de carotenoide din organism se colorează de la roşu, cel mai scăzut, la albastru, care ajunge până la 50.000 de unităţi”, continuă Ştefănescu.

Băimărenii au probleme cu nivelul antioxidanţilor

Un fascicol de lumină cu laser radiază asupra pielii şi măsoară nivelul de carotenoide. Moleculele carotenoide în contact cu raza laser îşi schimbă culoarea din albastru în verde. Cu cât cantitatea de carotenoide din ţesut este mai mare, cu atât creşte şi cantitatea de lumină verde reflectată.
Rezultatele analizei se afişează pe ecranul calculatorului, obţinându-se o imagine clară a nivelului general al antioxidanţilor în organism. „Cu cât nivelul de antioxidanţi din organism este mai scăzut, cu atât suntem mai predispuşi la boli din cele mai grave: ospteoporoză, boli cardiovasculare,cancer, infarct”, spune Maria Ştefănescu.
„Cel mai grav este că nici fructele şi legumele de azi nu mai au cantitatea de vitamine necesară pentru un om ca să lupte împotriva  alimentaţiei incorecte, a stresului, a sedentarismului care toate afectează nivelul de antioxidanţi”, sublinează aceasta. Din spusele femeii, băimărenii se situează, de obicei, în zona roşie până la galben a graficului, adică undeva între limita inferioară şi medie a rezervei de antioxidanţi.

Aparat împotriva ridurilor

Un alt aparat care a stârnit interesul băimărenilor este aparatul galvanic. Cuprinde patru capete interschimbabile, pentru atenuarea ridurilor de pe faţă, pentru corp, cap şi pentru ridurile adânci. Folosit de două ori pe zi, timp de o lună, capătul galvanic împotriva celulitei reduce până la cinci centimetri de grăsime. „Se observă rezultate chiar de la prima utilizare. Ridurile dispar, iar stratul de piele se nivelează”, afirmă Maria Ştefănescu.

Aparat de vânzare

În acest moment, în România există 145 de scanere biofotonice, din care două în Baia Mare. Aparatul nu poate fi cumpărat, deoarece este un monopol al unei firme americane, dar poate fi dobândit în momentul în care doritorul îşi cumpără un pachet-franciză de la firma mamă. Aparatul galvanic în schimb este de vânzare şi costă 930 de lei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite